28.4.08

super high meEl passat dia 20 d'abril s'estrenava aquest documental sobre els efectes de la marihuana.
Super High Me (una referència a la recent Super Size Me, però amb cànnabis enlloc de mcdonalds)  narra l'experiència del còmic Doug Benson que deixa primer l'herba durant tot un mes seguit i passa a estar-ne un altre de sencer fumant sense parar, en un "supercolocón" controlat amb proves mèdiques, psicològiques i fins i tot psíquiques, per comprovar-ne els efectes d'una i altra manera.
La pel·lícula de promoció porreta inclou entrevistes i aparicions d'activistes, comediants, polítics i representants del moviment de l'ús medicinal de la maria. Cal recordar que a Califòrnia, l'estat on es va rodar, el consum amb finalitats terapèutiques és legal.
El vídeo es va projectar primer a l'últim festival de cinema SXSW i fa només uns dies es presentava en DVD amb una campanya promocional que incloïa enviaments gratuïts, prèvia sol·licitud a la web oficial, per tal de que tothom la pogués exhibir el dia de l'estrena (a l'hora d'escriure aquest article la campanya s'ha prorrogat fins el 20 de maig).

Més info:
Lloc oficial de Super High Me
Trailer de Super High Me
Trailer del Southwest Film Festival
Entrevista a Doug Benson
Descarrega ED2K

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada